خیریه چگونه از تولید نیازمند حمایت کند ؟
در بین روشهای حمایت خیریه از سرپرستی کودکان بی سرپرست موسسه خیریه و ایتام بنی هاشم رضوی، خیریه چگونه از تولید مددجو حمایت می کند اغلب مردم فقط این را میدانند که میزانی پول به زندگی نیازمندان تزریق میشود وحمایت از تولیدات مددجویان کارآفرینی مددجویان تنها نیازهای مالی آنها مد نظر قرار میگیرد که با استفاده از وجوه نقد و کالای مورد نیاز به مددجویان کمک میکنند. در این میان یکی از مهمترین روشها برای حمایت خیریهها از نیازمندان نادیده گرفته میشود . این روش همان توانمند سازی مددجویان است.
در اصل افراد تحت پوشش موسسههای خیریه به دو گروه تقسیم میشوند. دسته اول افرادی هستند که خود توانایی امرار معاش و انجام فعالیتهای اقتصادی را ندارند و نمیتوان از آنها انتظار داشت زندگی خود را بسازند. مانند کودکان و سالمندان که قادر به رفع نیاز مالی خود نیستند. در مورد این دسته باید نیازهای مالی به صورت وجه و کالاهای ضروری رفع شود. اما بحث این مقاله در رابطه با دسته دوم است. در معرفی گروه دوم باید اشاره کرد این گروه شامل افرادی است که توانایی انجام کار و کسب درآمد برای زندگی خود را دارا هستند ولی بنا به شرایطی ممکن نبودهاند که تا کنون مخارج خود را تامین کنند. که میتواند این دلیل نبود تخصص یا بازار فروش و دیگر دلایل باشد. اما مسئله مهم این است که این افراد میتوانند با میزان اندکی آموزش و حمایت به نیروهایی توانمند در عرصه تولید تبدیل شوند. مسئولیت مهم موسسات خیریه قرار دادن امکانات آموزش به این افراد و توامندسازی آنها است. از این طریق میتوان مطمئن شد که این گروه از مددجویان در آینده میتوانند خارج از سایه کمک هرگونه کمکی از جالب موسسههای خیریه به زندگی خود ادامه دهند.
تلاش موسسات خیریه در راه توانمندسازی افراد نیازمند
خیریه چگونه از تولید نیازمند حمایت کند ؟ یکی از اقدامات مهم موسسات خیریه برای کمک به نیازمندان توانمند سازی آنها و کسب درآمد از طریق فعالیت های خود آنهاست. در برخی موسسات افراد تحت پوششی را که از نظر سنی و سلامت جسمی محدودیت ندارند را تحت حمایت خود وارد کلاسهای آموزشی کرده و یا به کارآموزی های مربوط معرفی میکنند. با این کار باعث میشود حتی بعد از قطع کمک موسسه آنها به قدری توانمند شده باشند که نهتنها بتوانند از پس مخارج خود برایند بلکه بتوانند به دیگر نیازمندان نیز با دادن شغل و افزایش مهارت کمک کنند.
از محصولات تولید شده و کارآفرینی مددجویان موسسه خیریه و ایتام بنی هاشم رضوی می توان به تولیدات هنری مانند سوزن دوزی، سفالگری، بافندگی و فعالیتهای خیاطی، کار با چوب و… اشاره کرد. در حالتی دیگر محصولات خانگی مانند غذاها، ترشیجات و مربای خانگی هم میتواند بسیاری از افراد در موسسات خیریه را در طول زمان به سمت زندگی مستقل و متفاوت پیش ببرد. برخی دیگر از این مسیر میتواند: شامل حفظ و تولید دوباره صنایع دستی و محصولات محلی که در حال فراموش شدن هستند شود.
بهترین مسیر برای خیرین محترم که مسبب سلب انگیزه نیازمندان نشود و همچنان به حمایت از آنها ادامه دهند، تزریق سرمایه به کارگاه های کارآفرینی مددجویان است. بهترین مسیر برای خیرین محترم که مسبب سلب انگیزه نیازمندان نشود و همچنان به حمایت از آنها ادامه دهند، تزریق سرمایه به کارگاه های کارآفرینی مددجویان است. در واقع این عمل مانند آموزش ماهیگیری، بهجای دادن ماهی است. این یکی از جوابهای این سوال است که خیریه چگونه از تولید نیازمند حمایت کند، با توانمندسازی آنها برای افزایش کیفیت محصولاتشان.
نقش موسسات خیریه در حمایت از تولیدات مددجویان
شاید برخی از مردم بر این تفکر باشند که تنها تولید محصول نمی تواند یک فرد یا خانواده را از شرایط نامناسب اقتصادی نجات دهد بلکه بحث مهمی که پس از تولید مطرح میشود، مسئله فروش محصولات تولید شده است. این مسئله حتی باعث میشود خیلی از افراد در مسیر تولید با مشکل مواجه شده و آن را رها کنند. نقش موسسات خیریه در این موضوع بسیار مهم است به نحوی که این موسسات علاوه بر آموزش مهارتهای گوناگون به این افراد، شرایطی برای عرضه و فروش تولیدات مددجویان نیز مهیا میسازند. به عنوان مثال میتوان به فروشگاه های خیریه فصلی یا دائمی اشاره کرد که به فروش محصولات مددجویان کمک کند و عرصه ای برای کسب درآمد مهیا کند. از طرف دیگر معرفی این افراد به مراکز فروش و فروشگاههای گوناگون مورد اعتماد خیریهها، اقدام مهم دیگری است که این موسسات برای فروش محصولات مددجویان در نظر گرفتهاند و با این کار علاوه بر آموزشهایی که به آنها ارائه میدهند، شرایطی را نیز برای ایجاد عرصه خرید و فروش برای محصولات تولید شده توسط مددجویان ایجاد میکنند تا به مرور این افراد با یادگیری مهارت، توانمند شده و خود به تنهایی قادر باشند کیفیت زندگیشان را بهبود بخشند و بتواند بدون نیاز به حمایت موسسات خیریه به کسب درآمد بپردازند. این کار هم به تامین نیروی کار برای چرخه تولید میکند و هم باعث ایجاد شغل برای نیازمندان میشود. خیریه چگونه از تولید نیازمند حمایت کند؟ برای رسیدن به جواب این سوال باید دانستیم که ایجاد فضای فروش آخرین گام برای این حمایت است.
اهمیت کارآفرینی برای حمایت از تولیدات مددجویان
جامعهای به سمت موفقیت خواهد رفت که افراد نیازمندش خود نیز در صدد رفع نیازشان گام بردارند و تنها منتظر یاری دیگران نباشند. در مواقعی اقداماتی چون ارائه کمکهای نقدی و غیر نقدی به افراد نیازمند انگیزه آنها را جهت تلاش برای کسب درآمد از بین میبرد زیرا آنها که به طور مداوم از حمایتهای مالی برخی خیرین کمک به ایتام بهرهمند هستند،در مقابل کمک های نقدی، ایجاد اشتغال و کارآفرینی مددجویان از طرف موسسه های خیریه می تواند روشی بهتر و همچنین کمکی بلند مدت باشد. از این سو افراد مددجو در گروه توانمند در کسب درآمد باید بدانند که تنها به مدتی محدود مورد حمایت آموزشی، اقتصادی و… قرار می گیرند و روزی خود باید با تامین مخارج و کسب درآمد به زندگی خود ادامه دهند و حمایتهای دائمی کمک به ایتام تنها مخصوص افرادی است که شرایط جسمی و سنی مناسبی جهت مستقل شدن و کسب درآمد ندارند.
حمایت از تولید نیازمندان موسسه خیریه و ایتام بنی هاشم رضوی
این موسسه همیشه برای حمایت از سرپرستی کودکان بی سرپرست کوشیده و تا جای ممکن دست از کمک به ایتام نکشیده است. میدانیم که کمک به آنها نه فقط کمک مالی بلکه توانمند سازی آنان برای آینده است. این مسئله امری مهم و فراموش نشدنی در این موسسه است و کوشیده ایم برای کمک به سرپرستی کودکان بی سرپرست در فرایند کارآفرینی به آنها کمک کنیم. این مسئله نه فقط کمک در تولید بلکه کمک در ایجاد فرصت برای فروش نیز هست. خیریه چگونه از تولید مددجو حمایت می کند اکنون مددجویان تحت پوشش موسسه خیریه و ایتام بنی هاشم دست به تولید: سرویس ۱۴ تکه دم کنی آشپزخانه آشپزخانه در ۵ رنگ بندی مختلف زده اند علاوه بر دم کنی محصولی دیگری که توسط مددجویان این موسسه تولید میشود جامدادیهایی با کیفیت است که با شروع سال تحصیلی جدید میتواند محصولی مناسب برای فروش باشد. با وجود تلاش بسیار این کارآفرینان برای تولید این محصولات با کیفیت در فروش محصول خود به مشکل خورده و موسسه سعی در کمک و حمایت از کارآفرینی مددجویان دارند. شما عزیزان میتوانید با خرید یا معرفی ما به بازار فروشی مناسب در کمک به سرپرستی کودکان بی سرپرست ما را یاری کنند.
باید بدانید این محصولات با امید فروش و کسب درآمد تولید میشوند و با توجه به معضلات اقتصادی جدید فروش این محصولات بدون کمک شما عزیزان کاری بس دشوار است. خیریه چگونه از کارآفرینی مددجویان حمایت می کند بدون کسب درآمد این اجتماعات کارآفرینی نه تنها از تولید ناامید میشوند بلکه دیگر بودجهای برای تولید نخواهند داشت. ما امید داریم با یاری شما خیرین بتوانیم چرخ این مراکز تولید را چرخنده و چراغ امید مددجویان و کمک به ایتام را روشن نگه داریم.