
چرا خیریهها در مسیر کمک به کودکان بی سرپرست ، به شبکه اجتماعی نیاز دارند؟
کمک به کودکان بی سرپرست ، موسسه خیریه و ایتام بنی هاشم رضوی کمک کردن اللخصوص کمک رسانی به محرومان بی سرپرست در همه ادیان و فرهنگ ها به عنوان کاری پسندیده یاد شده اما فارغ از همه این ها “کمک درمانی” می تواند تنها راه نجات ما از این فضای تیره و کدر ذهنی و عمومی باشد. کمک به ایتام در هر اندازه ای باعث لبخند زدن هر دوطرف می شود و باری را از دوش دیگری برداشتن، اشک فردی را پاک کردن می تواند سبب آرامش روحی ما در این شرایط باشد. این روزها با وجود مشکلات اقتصادی و بالا رفتن قیمت کالا ها، قشر ضعیف بیشتر از دیگر اقشار زیر بار گرانی و مشکلات اقتصادی کمر خم کردن و آزرده اند. حمایت از قشر ضعیف ربطی به اعتقادات متفاوت افراد ندارد،بلکه این همان انسانیتی است که در فطرت تک تک ما دیده می شود. وظیفه ایست که هیچ گاه نباید از خاطر ببریم.احساسِ ارزش و نیاز داشته شدنی که به شخص خَیر انتقال پیدا میکند، غذای روح لذیذی برای شروع سال و ماه و روز او می شود. به راستی که چه چیزی زیباتر از دیدن لبخندی که باعثش شدی؟
چرا خیریهها در مسیر حمایت از کودکان بی سرپرست ، به شبکه اجتماعی نیاز دارند؟
ایجاد حساسیت اجتماعی از مسیر شبکههای اجتماعی
در جهان امروز رسانه های همگانی و شبکههای اجتماعی بخش مهمی از زندگی انسان امروزی را تحت تاثیر قرار دادهاند،از همین رو بسیاری از صاحبان ایده، کسب و کار و… از این شبکهها جهت پیشبرد اهداف خود استفاده کرده و افراد را به سمت خود جلب میکنند. البته باید بگوییم حضور رسانههای اجتماعی نه تنها برای اهداف تجاری موثر است بلکه می تواند در مسیر کمک به ایتام از طریق شبکه های اجتماعی و اقدامات خیرخواهانه مانند کمک به کودکان بی سرپرست تاثیرات بسیاری داشته باشد. خیریه ها را چگونه بشناسیم یکی از سوال هایی است که فضای مجازی به سادگی آن را حل می کند.شبکه های اجتماعی میتوانند با عنوان تاثیرگذار ترین راه برای ساختن حمایت های متفاوت و همینطور افزایش اهدائی های خیریه های متفاوت، خوانده شوند. از طریق تبلیغات موثر در شبکه های اجتماعی داستان افراد نیازمند و موفقیت هایی که بوسیله کمک رسانی به محرومان اتفاق افتاده، بیشتر بازخورد خواهند گرفت.
تبلیغات در اینستاگرام و تبلیغات در تلگرام، پتانسیل بیشتری برای دیده شدن و کاربردی بودن دارند و عموم مردم که در عصر امروزی پرمشغله تر شده اند با دیدن این تبلیغات میل بیشتری به کمک رسانی به محرومان بی سرپرست پیدا خواهند کرد.
همچنین نمیتوان از این حقیقت هم گذشت که پرداخت های آنلاین و توسط فضای مجازی مدرن تر، کم هزینه تر و آسان تر است و مردم رغبت بیشتری به پرداخت پیدا خواهند کرد. هرچه زمان جلو تر میرود مردم کمتر از قبل برای کار های خود از خانه خارج می شوند و سعی بر این است تا راهی برای انجام تمامی کارهای خود از طریق گوشی موبایل و کامپیوتر شخصی پیدا کند.در حال حاضر موسسات خیریه مانند موسسه خیریه و ایتام بنی هاشم رضوی بازدید کننده حضوری زیادی به خود نمی بینند و در مقابل شبکه های اجتماعی موسسات خیریه بازدید های بسیار بالایی را به خود اختصاص می دهند.
فواید کمک رسانی به محرومان از طریق شبکه های اجتماعی:
• تعداد گیرندگان پیام بسیار زیاد است.
• گیرندگان پیام از اقشار متفاوت جامعه هستند.
• هزینه ناچیزی برای سازمان خیریه دارد.
• برند شدن نام سازمان خیریه.
• مشتاق کردن عموم مردم با بیان اهداف خیریه.
آشنایی مردم با خیریهها ( حمایت از کودکان بی سرپرست )
خیریه ها را چگونه بشناسیم؟ با وجود آن که بسیاری از مردم برای مقاصد ارتباطی، پای به شبکههای اجتماعی گذاشتهاند اما به مرور زمان با رشد امکانات موجود، شبکههای اجتماعی جایگاه مهمتری به خود گرفتند و در مسیرهای گوناگونی گام برداشت. یکی از مهمترین امکاناتی که اینترنت در اختیار مردم قرار میدهد،کمک به نیازمندان از طریق شبکه های اجتماعی است که به این صورت که رسانههای اجتماعی میتوانند همچون واسطهای بین مراکز خیریه و مردم عمل کرده و سبب تعاملات بیشتر آنها شوند. مراکز خیریه میتوانند با حضور پررنگ در شبکههای اجتماعی مردم را با نحوه فعالیتهای خود آشنا کرده، آنها را به سمت همکاری با خود ترغیب کنند و به عبارتی دیگر به بی اعتمادی عموم به موسسات خیریه پاسخی داده شود و تا آنها را به خوبی بشناسند.در واقع شبکههای ارتباطی چون تلگرام، اینستاگرام، توییتر ، فیسبوک، پینترست ، یوتیوب ، لینکدین و…این امکان را به موسسات میدهند که خود را به خوبی معرفی کرده و خدماتشان را اعلام دارند تا در نتیجه بتوانند اعتماد مردم را نسبت به خود جلب کنند.
یکی دیگر از کاربرد های شبکه های اجتماعی آشنایی افراد با زمینه های متفاوت کار های خیریه است.با اینکه موسسات خیریه متفاوتی برای مشکلات متنوع از قبیل کمک به کودکان بی سرپرست وکمک به ایتام،کمک به زنان آسیب دیده، کمک به معتادان و یا بیماران خاص وجود دارد اما بهرحال همگی آنها هدف اصلی یکسانی برای کمک به همنوعان خود دارند.
ایجاد حساسیت اجتماعی از مسیر شبکههای اجتماعی درکمک رسانی به محرومان ایرانیان به دلیل فرهنگ انسان دوستانه ای که از قبل در بین مردم وجود داشته همواره به دنبال راهی برای بهتر کردن زندگی همنوعان خود هستند.اما در شرایط حاضر یکی از مهمترین مشکلاتی که برای خیریهها وجود دارد این است که مردم حساسیت کمتری نسبت به معضلات موجود و نیازهای افراد محروم دارند و عموما زندگی خود را ارجح میدانند. نمی توان مردم را مقصر این موضوع دانست چرا که زندگی امروزی وقتی برای مردم پرمشغله نمیگذارد و فراموش کردن این موضوعات کاملا عادی و معمول است.
یک راه مناسب که میتوان برای ایجاد حساسیت اجتماعی از آن بهرهمند شد:
تبلیغات موثر در شبکه های اجتماعی بوده که مردم با استفاده از آنها نسبت به شرایط محیط زندگی خود آگاه میشوند و با حساسیت بیشتری در شهر خود زندگی میکنند و مسئولیت بیشتری را روی دوش خود احساس خواهند کرد.
ایجاد حساسیت اجتماعی از مسیر شبکههای اجتماعی و کمک رسانی به محرومان
رسانه های اجتماعی امروزه یکی از مهمترین منابع تولید ارزش هایی همچون اعتماد و مشارکت اجتماعی اند. فضای مجازی حالت یک رنگی و ایستایی جامعه را خنثی میکند و افراد را شخصا درگیر مسائل اجتماعی میکند و کمک به کودکان بی سرپرست را مسئولیت هر عضو جامعه تلقی میکند.همینطور دیدن تعداد فالوور ها و یا میزان کمک دیگران به موضوع خاصی افراد را نیز ترغیب به کمک میکند.یکی دیگر از دلایلی که خیریهها در راهکمک رسانی به محرومانباید شبکههای اجتماعی را در نظر بگیرند این است که فعالیتهای خیریه باید با فرهنگ سازی پیش برود و به هیچ عنوان نمیتوان بدون آشنایی با حوزه فعالیتهای انسان دوستانه، اقدامی انجام داد. از همین رو باید توجه کرد که شبکههای اجتماعی میتوانند به مردم یاد آوری کنند که جهت حمایت از نیازمندان و کمک رسانی به محرومان باید از راه درست و اصولی اقدام کنند که یکی از این راهها همکاری با موسسات خیریهای مانند موسسه خیریه و ایتام بنی هاشم رضوی است که فعالیتهای خود را بر پایه حمایتهای استاندارد بنا نهادهاند.
پاسخ به سوالات مردم و ارتباط موثر با خیرین وکمک رسانی به محرومان
یکی از بهترین مسیرهایی که خیرین میتوانند با موسسات خیریه ارتباط برقرار کنند، سوال بپرسند و با نحوه فعالیت آنها آشنا شوند، شبکههای اجتماعی است. در دنیای امروز کمتر خیری وجود داردکه به صورت حضوری فرصت کند به این موسسات مراجعه کرده و با آنها به صورت رو در رو آشنا شود و سوالاتش را مطرح نماید اما کمک به نیازمندان از طریق شبکه های اجتماعی امکان تعامل بیشتر و بهتر را بین موسسات خیریه و خیرین فراهم میآورند تا آنها بتوانند از راههای دور و نزدیک با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
تبلیغات از مسیر شبکههای اجتماعی
بهرهگیری از تبلیغات در شبکه های اجتماعی به همراه بهینه سازی سایت در موسسه خیریه و ایتام بنی هاشم رضوی ،سبب جلب توجه مخاطبان به موسسه خیریه میشود.در واقع حضور موثر و همیشگی موسسات خیریه کمک به کودکان بی سرپرست و کمک به ایتام در شبکههای گوناگون،احساس رضایت بیشتر خیرین نسبت به خیریهها را ایجاد میکند زیرا آنها میتوانند فعالیت شفاف خیریهها به وضوح دیده و اعتماد بیشتری نسبت به آنها پیدا کنند.همچنین میتوان گفت کمک به نیازمندان از طریق شبکه های اجتماعی علاوه بر ایجاد رضایت برای مشتریان،سرعت رشد موسسه را نیز افزایش میدهد و خیرین بسیاری را به سمت خود جلب میکند که همین امر باعث میشود این موسسات بتوانند افراد بیشتری را تحت حمایت خود قرار دهند. بطور خلاصه “نمیتوان منکر تاثیر بی قید و شرط شبکه های اجتماعی در امور خیریه شد.”
بازدید بسیار زیاد کلیپ های تبلیغاتی و شمار فوروارد های باور نکردنی در شبکه های اجتماعی میتواند مهری بر تایید این جمله باشد.
تحقیقات نشان داده که تبلیغات موثر در شبکه های اجتماعی مخصوصا در کشور ما تبلیغات در اینستاگرام و تبلیغات در تلگرام اکثرا بصورت فیلم هستند و بازخورد های بیشتری خواهند گرفت. این در حالی است که ایرانی ها خیلی این موضوع را جدی نگرفته اند و به پیام های ساده و بی برنامه برای تبلیغات خود اکتفا میکنند. با برنامه ریزی و پست گذاری منسجم در شبکه های اجتماعی و همچنین آگاهی راجب پتانسیل فضای مجازی میتوانیم استفاده زیادی از این ابزار ضروری کنیم و برای افراد مستحق و منتظر کمک حمایت بیشتری جلب کنیم.
برخی از کودکان بی سرپرست نیازمند حمایت های شما